LA CUBANITA EMMEN

LA CUBANITA EMMEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 112 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Cubanita Emmen. Meer weten? Ontdek meer

16 jan 2022 om 19:40 Eten zou na ngeveer een uur bezorgd worden 30 minuten later werd het al bezorgd. We hadden 2 x tapas box warm besteld met in totaal 8 soorten warme tapas. Volgende x ook maar wat koude hapjes bestellen maar ik vond t erg lekker
9 jan 2022 om 21:14 Erg lekker gegeten, goed warm en snelle bezorging. Aanrader!
7 jan 2022 om 20:10 Eten weinig voor het geld en kwaliteit zeker niet bijzonder. Bezorging snel en vriendelijk
18 dec 2021 om 20:30 Alles wat we besteld hadden was van goede kwaliteit.
18 dec 2021 om 18:57 Heerlijk gegeten
11 dec 2021 om 21:06 Zoals altijd was het weer super.
9 dec 2021 om 22:55 Heerlijk eten. Bestelling op tijd.
9 dec 2021 om 21:07 Super snelle bezorging, ook het bezorgde eten was super lekker. Ik hoop dat LA Cubanita Emmen dit ook na de lock down blijft voortzetten.
6 dec 2021 om 16:06 Eten was erg lekker, ga het zeker nog een keer doen. Klein minpuntje is dat als je de bakjes eenmaal open hebt gemaakt, het eten echt heel snel afkoelt.
24 mei 2021 om 0:14 Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.
23 mei 2021 om 20:02 Was heerlijk!
23 mei 2021 om 19:29 Snelle bezorging. De warme gerechten waren góed warm. En het was heerlijk. De moeite en een herhaling waard.